Rezervace:

tel.: +420 732 264 332, e-mail: hotelgol@hotelgol.cz

Vážení hosté,

abychom mohli plnit závazky ke svým hostům a dalším institucím a zákonným požadavkům podle legislativy, musíme zpracovávat některé Vaše osobní údaje. K tomu sdělujeme:

  • Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Hotel Gól, s.r.o., IČO: 27728277, se sídlem U Stadionu 2459/1, 796 01 Prostějov.
    Vaše osobní údaje zpracováváme z důvodu vyřízení Vašich rezervací ubytování a komunikace s Vámi z důvodu ověření rezervace, v případech pozdních dojezdů, popř. informování o zapomenutých věcech na pokoji či v jiné naléhavé situaci vyžadující okamžitou komunikaci.
  • V případě zaslání poptávky ubytování pomocí formuláře z našeho webu zpracováváme Vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, e-mail a telefonní číslo. Při příjezdu na hotel dále zpracováváme číslo Vašeho občanského průkazu a datum narození.
  • Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto
    účelem zpracováváme minimálně po dobu trvání doby rezervace, popř. ubytování nebo zákonem stanovenou dobu.
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
  • Vaše osobní údaje neužíváme k marketingovým účelům.
  • Vaše osobní údaje poskytujeme jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému
    Vaše osobní údaje neposkytujeme.
  • Nejmenovali jsme pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřili jsme zpracováním
    Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčili zástupce pro plnění povinností ve
    smyslu GDPR.
  • Nemáme v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo
    jiným, osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat
    ode nás jako Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz,
    popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, máte právo na
    přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro
    ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupujeme
    v rozporu s GDPR.

V Prostějově 18.5.2018